info@chirosintjoristleitje.be

Hoofdleiding


Fleur en Nelle zijn de personen die jullie kunnen aanspreken voor vragen of eventuele problemen. Natuurlijk kunnen jullie ook terecht bij de andere leiding.

Fleur                    

fleur@chirosintjoristleitje.be   

0495-77 93 65

Hallokes, ik ben Fleur en ik ga dit jaar met super veel enthousiasme beginnen aan de opleiding lager onderwijs, in Vives. Ik heb er super veel zin in! Maar weet je waar ik nog meer zin in heb? Het nieuwe chirojaar natuurlijk! Jij ook? Naast de leuke zondagen in de Chiro, spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen om gezellig iets te drinken, bij te kletsen of een dansje te placeren. Maar het allerleukste vind ik nog altijd chiro! Want chiro is gewoonweg de combinatie van veel plezier én goed gezelschap! Wat wil een mens nog meer? ;)) Want als je ‘t mij vraagt: CHIRO! Vrolijke groetjesss


Nelle                   

nelle@chirosintjoristleitje.be   

0477-08 78 22

Heey iedereen! Ik ben Nelle, ik ben 17 jaar en volg op school de richting Latijn Moderne Talen. Ik zit al 10 jaar in de Chiro en begin dit jaar met veel plezier aan mijn tweede jaar als leiding. Mijn favoriete hobby is natuurlijk de Chiro, maar daarnaast speel ik ook piano, tennis ik af en toe en spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen. Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe Chirojaar, maar ben er van overtuigd dat het mega leuk wordt. Hopelijk kijken jullie er ook naar uit?!

Tot snel!

Leiding


Hier maak je ook al even kennis met de andere leiding.

Marie

Olaaaa :))))). Ik ben Marie en ik studeer Humane Wetenschappen aan het Sint-Andreas Instituut. Ik begin dit jaar aan mijn 11de chirojaar waarvan mijn 1ste jaar als leidster. Een nieuwe uitdaging dus; maar ik zie het volledig zitten. Naast de chiro spreek ik graag af met mijn vrienden en vriendinnen. Ik pluk de dag en geniet van het leven. Ik ben alvast super enthousiast en hopelijk jullie ook want als je’t mij vraagt: CHIRO. Groetjesss en tot snel!!

Amy

Hoi hoi iedereen! Ik ben Amy, ik zit al sinds mijn 8 jaar in de Chiro waarvan ik dit jaar mijn 2de jaar als leiding start. Ik zit in het 6de middelbaar zorg. Naast de Chiro kunnen jullie me ook vaak vinden bij vrienden of familie. Hopelijk hebben jullie er veel zin in? Ik alleszins wel!!

Vele groetjessss Amy

Thibo

Hallo, ik ben Thibo, 16 jaar. Ik studeer hout in het VTI. Naast school spreek ik graag af met vrienden. Mijn hobby was hockey, maar deze hobby heb ik stop gezet om mijn eerste jaar als leiding goed te starten. Hopelijk zijn jullie gemotiveerd om elke zondag te komen! 

Tot ziens! 

Axelle

Hey hey!! Ik ben Axelle en ben 17 jaar oud en start aan mijn 2de jaar als leiding. Ik zit in het 6e middelbaar en volg Crossmedia (grafische) met fotografie in de Academie Kunsthumaniora te Brugge. Naast de Chiro trek ik graag de stad in met vrienden of kun je me vinden in de stal bij mijn paard.  Maar de zondag vind je me in Chiro Sint-Joris 't Leitje! Ik kan al niet meer wachten om nieuwe herinneringen te maken! Tot snel xxx

Seppe

Hallokes, ik ben Seppe, 17 jaar jong en dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik kijk er met volle goesting naar uit. Ik zit al 7 jaar in de Chiro en buiten de chiro spreek ik graag af met vrienden, teken ik in de tekenacademie en sport ik heel graag. Ik skate ook, ale, dat probeer ik toch :)) Daarnaast zit ik in Sask waar ik Latijn studeer. Ik kijk echt uit naar mijn tweede jaar als leiding en alle leuke zondagnamiddagen in de CHIRO en natuurlijk de kampen! Groetjes, Seppe

Lucca 

Hallo, ik ben Lucca Vanthuyne, ik ben 17 jaar oud en woon in Oedelem. Ik studeer elektriciteit in KTA Brugge. Naast de Chiro kun je mij vinden bij de jeugdbrandweer en in de duikclub. Hopelijk tot in de Chiro! 

Lieze 

Heeey! Ik ben Lieze Vanpoucke en studeer Humane Wetenschappen. Dit jaar start ik aan mijn 11de jaar Chiro waarvan mijn 2de jaar als leiding. Naast de Chiro spreek ik graag eens af met vrienden en vriendinnen, maar het liefst van al kom ik de zondag naar de Chiro! Hopelijk hebben jullie er allemaal even veel zin in als ik! Tot in de CHIRO

Nayah 

Heyyyy! Ik ben Nayah, geboren in het jaar 2004 en studeer Multimedia. Ik begin dit jaar met veel enthousiasme aan mijn 11de jaar Chiro waarvan mijn 2de jaar leiding. Naast de Chiro spreek ik graag eens af met vrienden, maar ik ben ook graag creatief bezig en houd ervan om de wereld te ontdekken door bv. op reis te gaan. Ik kijk ernaar uit om leuke activiteiten te maken voor de gastjes en veel plezier te hebben. Hopelijk kijken jullie er ook naar uit! Tot snel.

Timo

Hallo!!! ik ben Timo en ik ben 17 jaar. Ik studeer bouw in het VTI Brugge. Dit jaar is mijn tweede jaar als leiding. Ik kijk er super hard naar uit en heb er super veel zin in! Hopelijk jullie ook? Ik spendeer veel tijd in de chiro, maar daarnaast ben ik ook veel in de fitness te vinden of aan het chillen met de maten. Maar de zondagmiddagen in de chiro spenderen, vind ik toch het allerleukste!