info@chirosintjoristleitje.be

Hoofdleiding


Fleur en Wietse zijn de personen die jullie kunnen aanspreken voor vragen of eventuele problemen. Natuurlijk kunnen jullie ook terecht bij de rest van de leiding.

Fleur Gevens                     

fleur@chirosintjoristleitje.be   

0495-77 93 65

Hallokes, Ik ben Fleur en ik ben net afgestudeerd aan het middelbaar. Een nieuwe uitdaging staat voor de deur, namelijk het hoger onderwijs. Ik zal toegepaste architectuur studeren aan Howest, in Brugge en ik heb er super veel zin in! Maar weet je waar ik nog meer zin in heb? Het nieuwe chirojaar natuurlijk! Jij ook? Naast de leuke zondagen in de Chiro, spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen om gezellig iets te gaan drinken of een dansje te placeren. Maar het allerleukste vind ik nog altijd chiro! Want als je ‘t mij vraagt: CHIRO :))


Wietse Verherstraeten                   

wietse@chirosintjoristleitje.be   

0472-68 04 51

Hey iedereen, ik ben Wietse en dit jaar begin ik aan mijn 2e jaar als leiding bij de Chiro. Ondertussen is dit al mijn 11e jaar dat ik bij de Chiro zit. Natuurlijk heb ik er zoals elk jaar superveel zin in! Dit jaar start ik ook met mijn opleiding bij de politie, dus met mij in de buurt ben je zeker veilig. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met mijn vrienden, of kan je me vinden in de fitness. Maar het liefst van al kom ik naar de Chiro. Hopelijk tot snel!!!

Leiding


De rest van de leiding bestaat uit nog 9 meisjes en 4 jongens die met hart en lust voor jullie kinderen zorgen.

Nelle

Heeyyy iedereen! Ik ben Nelle, ik zit in het vijfde middelbaar en volg de richting Latijn moderne talen. Ik zit al 9 jaar in de Chiro en begin dit jaar met veel plezier aan mijn eerste jaar als leiding. Mijn favoriete hobby is natuurlijk de Chiro, maar daarnaast speel ik ook piano en spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen. Ik ben super benieuwd naar het nieuwe Chirojaar, maar ben er van overtuigd dat het weer mega leuk wordt. Hopelijk kijken jullie er ook naar uit?! Tot snel!

Axelle

Hallo allemaal! Ik ben Axelle en ben 16 jaar oud. Ik zit in het 5e middelbaar en volg Crossmedia (grafische) met fotografie in de Academie Kunsthumaniora te Brugge. Dit jaar wordt nog spannender want ik start aan mijn eerste jaar als leiding. 😉 Buiten de Chiro trek ik graag de stad in met vrienden of kun je me vinden in de stal bij mijn paard.   Maar de zondagjes vind je me in de Chiro! Ik kan al niet meer wachten om te starten!

Tot snel xxx

Lieze

Heeey!
Ik ben Lieze, geboren in het jaar 2004 en studeer humane wetenschappen in het Atheneum Jan Fevijn. Dit jaar start ik aan mijn 10de jaar Chiro waarvan mijn 1ste jaar als leidster! Naast de Chiro spreek ik graag eens af met vrienden en vriendinnen, maar het liefst van al kom ik de zondag naar de Chiro! Hopelijk hebben jullie er allemaal even veel zin in als ik!
Tot in de CHIRO

Lucca

Hallo

Ik ben Lucca Vanthuyne, ik ben 16 jaar oud en woon in Oedelem. Ik studeer elektriciteit in KTA Brugge. Naast de Chiro kun je mij vinden bij de jeugdbrandweer en in de duikclub. Hopelijk tot in de Chiro!!!!!!

Ward

Hallooo! Ik ben Ward en dit jaar begin ik aan mijn 13e jaar in de Chiro en mijn tweede jaar als leiding. En ik amuseer me nog altijd ieder jaar meer en meer. Als ik tijd heb (of geld nodig heb) werk ik bij TakeAway. Naast de Chiro speel ik voetbal bij  KSK Steenbrugge en ga ik graag iets drinken met de vrienden. Ik ben afgelopen jaar afgestudeerd aan OLVA en ga dit jaar verder studeren. Gelukkig kan ik naast al dat afzien iedere zondag komen ontspannen in de Chiro. Tot snel!!

Timo

Hallo !!! ik ben Timo en ik ben 16 jaar. Ik studeer bouw in het VTI Brugge. Dit jaar is mijn eerste jaar als leiding. Ik kijk er super hard naar uit en heb er super veel zin in! Hopelijk jullie ook? Ik spendeer veel tijd in de Chiro, maar daarnaast ben ik ook veel in de fitness te vinden, of aan het chillen met de maten. Maar de zondagmiddagen in de Chiro spenderen, vind ik toch het allerleukste!

Britt

Hellowwwww, ik ben Britt Blancke (18 jaar). Dit jaar start ik voor het eerst in de hoge school Vives. Daar zal ik Toerisme studeren. Ik zit al vanaf mijn 1ste  jaar Speelclub in de Chiro. Ik krijg er maar geen genoeg van en geef dit jaar mijn 2de jaar als leidster. Naast de Chiro is één van mijn grootste passies dansen!

Nayah

Heyyyy

Ik ben Nayah Samyn en ik zit in het 5de middelbaar waar ik  GWW studeer. Ik begin dit jaar met veel enthousiasme aan mijn 10de  jaar Chiro waarvan mijn 1ste jaar leiding. Naast de Chiro ben ik graag creatief bezig en hou ervan om de wereld te ontdekken door bv. op reis te gaan. Ik kijk ernaar uit om leuke activiteiten te maken voor te gastjes. En hopelijk kijken jullie er ook naar uit! tot snel.

Amber

Heylaaaa!!!!

Ik ben Amber Hucq en ik ben 19 jaar. Dit jaar start ik in Howest aan de opleiding orthopedagogie maar ook aan mij 4e jaar als leidster en ik heb er alvast meeeeega veel zin in! In mijn vrije tijd ga ik graag eens weg met mijn vrienden maar het allerliefst breng ik mijn zondagnamiddag in de chiro door! Ik kan nu al niet wachten op het nieuwe Chirojaar, hopelijk hebben jullie er ook al zoveel zin in!!!

Tot dan!!!!

Amy

Hoi hoi iedereen! Ik ben Amy. Ik ben 16 jaar en zit nu in mijn 5de middelbaar in de richting zorg.  Ik zit al sinds mijn 8 jaar in de Chiro maar dit jaar is mijn eerste jaar als leiding,  SPANNENDDD!!!!!

Naast de Chiro kunnen jullie me ook vaak vinden bij vrienden of familie. Hopelijk hebben jullie er veel zin in, Ik alleszins wel!!

Vele groetjessss Amy  

Seppe

Hallokes,

Ik ben Seppe, 16 jaar jong, en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik kijk er met volle goesting naar uit. Ik zit al 6 jaar in de Chiro en buiten de chiro spreek ik graag af met vrienden, teken ik in de tekenacademie en sport heel graag. Ik skate ook, ik probeer toch :-)   Ik zit in Sask waar ik Latijn studeer. Ik kijk echt uit naar mijn eerste jaar als leiding en alle leuke zondagnamiddagen in de CHIRO en natuurlijk de kampen.

Groetjes, Seppe

Delfien

Olaaa, ik ben Delfien , ik zit al 12 jaar in de chiro en begin nu aan mijn 2de jaar in de leiding! Ik ben 18 jaar & start nu aan mijn 7de jaar als kinderverzorgster. In mijn vrije tijd ga ik graag eens gaan eten of iets gaan drinken met vrienden. Ik heb al super veel zin in het nieuwe Chiro jaar, het zal weer een fantastisch jaar worden. Ik kan niet wachten om al jullie vrolijke snoeten te zien, hopelijk tot heel snel !!!! Want als je het mij vraagt, CHIROOOO! <3

Lauren

Hallo, Ik ben Lauren en 20 jaar jong. Ik zit in mijn tweede   jaar bachelor Orthopedagogie in HoGent. Dit jaar start ik mijn 4e jaar als leidster en zie het volledig zitten, een volledig jaar lachen, gieren & brullen! Naast de Chiro en school, werk ik als verkoopster in de snoepwinkel Zucchero & als verzorgende in het Berkenhof. Daarnaast kan ik enorm genieten van een uitstapje samen met vrienden. Maar het liefst van al kom ik de zondag naar de beste Chiro van de wereld,  Chiro Sint – Joris ’t Leitje. Hopelijk tot in de CHIRO!!