Chiro Sint-Joris 't Leitje

Hoofdleiding

 

Elien is de persoon die jullie kunnen aanspreken voor vragen of eventuele problemen. Natuurlijk kunnen jullie ook terecht bij de rest van de leiding.

Elien Dumon

0470-60 23 27

elien@chirosintjoristleitje.be

Hallootjes,

 

Dit jaar ben ik weer van de partij. Voor de mensen die mij niet kennen, ik ben Elien Dumon, 20 jaar oud. Ik studeer aan de Arteveldehogeschool journalistiek. Ik zit dit jaar in mijn tweede jaar en specialiseer me in audio omdat mijn droom is om voor de radio te werken. Naast naar school gaan shop ik ook graag, ik werk in een kledingwinkel in Brugge en ik tennis. Toch blijft mijn favoriete hobby naar de Chiro gaan. Ik zit al 13 jaar in de beste Chiro van de wereld, namelijk Chiro Sint-Joris 't Leitje! Van die 13 jaar ben ik al 5 jaar leiding en dit jaar ga ik de uitdaging aan om hoofdleiding te zijn van een geweldige, gemotiveerde en enthousiaste leidingsploeg! Ik zie het nieuwe chirojaar volledig zitten! Hopelijk jullie ook? Want als je 't mij vraagt? Chiro Sint-Joris 't Leitje!

 

 

Amber-Luna

0488-37 43 39

 

Gioia

0486-63 37 31

 

Kyana

0491-29 91 44

 

Leiding

 

De rest van de leiding bestaat uit nog 6 jongens en 6 meisjes die met hart en lust voor jullie kinderen zorgen.

Hello hello,

voor zij die mij nog niet kennen, ik ben Amber-Luna. Aangenaam kennismaken! Ik ben 19 jaar jong & studeer Geschiedenis aan de Universiteit Gent. Mijn favoriete bezigheid in mijn vrije tijd is natuurlijk Chiro! Dit jaar start ik aan mijn 14de jaar in deze fantastische Chiro, waarvan mijn 5de jaar als leiding. Ik zie het nieuwe chirojaar meer dan zitten en kijk er al naar uit o m weer heel wat memorabele momenten mee te maken! Naast de chiro ben ik voornamelijk bezig met school, maar ik durf af en toe ook wel eens een luie dame te zijn. Tegen een goede film- of seriemarathon zeg ik dus zeker geen nee ;) Ik ben ook heel erg graag onder de mensen, ik probeer dus zoveel mogelijk bij mijn vrienden te zijn. Daarom is Chiro voor mij als een tweede thuis, want daar maak je echt vrienden voor het leven!

Dus als je 't mij vraagt? CHIRO!

Amber

0491-45 58 85

 

Hellooo

Dit jaar ben ik nieuw als leiding in de Chiro. Ik zal me dus even voorstellen, Ik ben Amber Hucq, ik ben 17 jaar en zit nu in me 6e middelbaar en studeer Jeugd-en gehandicaptenzorg. In mijn vrije tijd ga ik graag iets gaan drinken met mijn vrienden maar het liefst zit ik de zondagmiddag in de Chiro. Ik heb alvast veel zin in het nieuwe Chirojaar, hopelijk jij ook!!!

 

 

Robbe

0479-11 20 97

Hallo daar allen! Voor wie mij niet kent, ik ben Robbe Termote maar je mag gewoon Robbe zeggen. Ik ben 18 jaar oud en zit al 12 jaar in de chiro. Buiten de Chiro zijn mijn hobby's luisteren naar muziek, het doorvertellen van leuke weetjes, airsoft en nog veeel meer. Ik ben dit jaar net begonnen aan Howest waar ik Engels-Nederlands zal studeren. Ziezo nu weten jullie al wat meer over mij en ik hoop jullie beter te leren kennen dit jaar. Lang Leve Chiro!

Stijn

0497-41 21 53

 

Hoi,

Ik ben Stijn en ik begin dit jaar aan mijn 2de jaar leiding. Ik zit al 8jaar in de chiro en daar heb ik geen seconde spijt van! De chiro is mijn favoriete hobby maar zeker niet de enige, buiten de chiro ga ik vaak skaten, sporten of doe ik leuke dingen met vrienden. Dit jaar wordt een spannend jaar voor mij want ik begin aan mijn hogere studies op de hogeschool Vives. Ik begin aan de richting verpleegkunde en heb er alvast zin in! Dit jaar staat de leidingsploeg klaar met leuke spelletjes en activiteiten, ik kijk er alvast naar uit!

Hallo iedereen!

Ik ben Gioia, ik ben 17 jaar en ik volg Latijn-Wiskunde in het koninklijk Atheneum Brugge Centrum. Buiten de chiro speel ik ook nog volleybal. Ik zit al vijf jaar in de chiro en begin nu aan mijn eerste jaar als leidster. Ik heb natuurlijk super veel zin in het ongetwijfeld geweldige chiro jaar, hopelijk jullie ook!!!

Tot snel in de chiro!

 

Marie

0484-57 42 09

Heeeeeey

Dit is mijn eerste jaar als leiding in de Chiro dus zal ik even voorstellen wie ik ben ,ik ben Marie Dewulf ik ben 17 jaar en zit nu in het 5de middelbaar. In mijn vrije tijd ga ik heel graag gaan shoppen en spreek ik ook graag af met mijn vrienden , maar de zondag in de Chiro vind ik toch het leukst. Ik heb heel veel zin in mijn eerste jaar als leiding!!!

 

 

Ward

0473-46 63 16

Halloooo, mijn naam is Ward D’hoore, ik ben 21 en ik ga nu starten aan mijn 16e jaar in de CHIRO, en daarmee mijn 6e jaar als leiding.

Ik ga dit jaar mijn derde jaar hogeschool tegemoet, Elektromechanica aan Hogeschool VIVES Noord. Wanneer er geen CHIRO is, sport ik ook heel graag! Daarnaast kijk ik ook heel graag films en ben ik niet bang van een dansje af en toe! Ik vind het heel leuk om me te amuseren met mijn vriend(inn)en, en daarom ga ik het liefst van al de zondagmiddag naar de CHIRO.

Ik hoop dat het weer een megasuper jaar wordt, maar daar ben ik eigenlijk al van overtuigd!! Daarom ga ik mij weer een jaar ten volle inzetten voor de gasten!

Tot snel in de CHIRO!

Jasper

0499-32 01 40

 

Hallooooo iedereen!

Ik ben Jasper blancke 18 jaar oud en

ik zal ergotherapie studeren in Brugge.

Naast naar school gaan voetbal ik bij SVV Damme

en fiets ik vaak in mijn vrije tijd!

Maar wat ik het liefst doe is elke

zondag naar de Chiro komen om

de lachende gezichten terug tezien.

Ik begin aan mijn 2de jaar leiding

en zit al sinds de speelclub in de Chiro!

Ik zie het samen met de andere

leiding 200 procent zitten dit jaar hopelijk jullie ook!

Want als je het mij vraagt CHIRO ❤

 

Dag iedereen!

Onverwachts ,

maar toch ben ik er nog steeds! Ik kon de Chiro toch nog niet loslaten… Voor wie mij nog niet kent: ik ben Kyana Carette. Ik ben 20 jaar in wording en zit momenteel in mijn tweede jaar Hogeschool. Ik volg momenteel verpleegkunde. Dit wordt mijn 5e jaar als leidster en ik zie het meer dan zitten! Door mijn opvoeder diploma heb ik reeds heel wat ervaring om te werken met en rond kinderen, groot en klein. Na mijn unieke vakantiejob binnen de Bijzondere Jeugdzorg, zal ik zelfs de grootste lastpakjes nu ook wel aankunnen! Ik sport, lees en reis het liefst. Ik ben ook graag bezig rond gezonde, vegetarische gerechten. Ik kijk er al naar uit om opnieuw de snoetjes te zien. Want Chiro zit in m’n zieltje!

Want als je 't mij vraagt? Chiro Sint-Joris 't Leitje!

 

 

Nel

0496-06 74 07

 

Een nieuw chiro jaar betekent ook nieuwe leiding, en ik ben er één van !! halowkes allemaal, ik ben Nel en ik ben 16 jaar, ik doe nu mijn laatste jaar humane wetenschappen in het koninklijk atheneum brugge centrum. naast school en chiro volleybal ik ook nog. ik zie het nieuwe jaar helemaal zitten en natuurlijk kijken we doorheen het jaar ook uit naar groot en klein kamp, om weer mooie herinneringen te maken en fantastische momenten te bleven...

 

Liam

0473-36 43 37

Yeepssee

Ik ben Liam. Dit word mijn 2de jaar als leiding joepieeeee. ik zit in het lti en doe daar nu mijn 6de jaar landbouw. later wil ik naar het leger. ik kan niet wachten tot het weer zondag is want ik heb te veel energie over waarschijnlijk zoals jullie. Meer heb ik niet te vertellen aleen dat ik niet kan wachten tot de mega toffe chirodagen!! ciaoooo!