Chiro Sint-Joris 't Leitje


Kerklaan 37   8310 Assebroek

Hoofdleiding


Elien is de persoon die jullie kunnen aanspreken voor vragen of eventuele problemen. Natuurlijk kunnen jullie ook terecht bij de rest van de leiding.

Elien Dumon                    

0470-60 23 27 

elien@chirosintjoristleitje.be   

Hallootjes,


Dit jaar ben ik weer van de partij. Voor de mensen die mij niet kennen, ik ben Elien Dumon, 21 jaar oud. Ik studeer aan de Arteveldehogeschool journalistiek. Ik zit dit jaar in mijn laatste jaar. Vorig jaar specialiseerde ik  me in audio omdat mijn droom is om voor de radio te werken. Naast naar school gaan, shop ik ook graag, ik werk in een The Potato Bar in Brugge en ik tennis af en toe. Toch blijft mijn favoriete hobby naar de Chiro gaan. Ik zit al 14 jaar in de beste Chiro van de wereld, namelijk Chiro Sint-Joris 't Leitje! Van die 14 jaar ben ik al 6 jaar leiding en dit jaar ga ik opnieuw de uitdaging aan om hoofdleiding te zijn van een geweldige, gemotiveerde en enthousiaste leidingsploeg! Ik zie het nieuwe chirojaar volledig zitten! Hopelijk jullie ook? Want als je 't mij vraagt? Chiro Sint-Joris 't Leitje!Leiding


De rest van de leiding bestaat uit nog 5 jongens en 5 meisjes die met hart en lust voor jullie kinderen zorgen.

Amber

0491-45 58 85


Hallo iedereen !

Ik ben Amber Hucq en ik ben 18 jaar , ik zit in mijn eerste jaar hoger en volg sociaal werk in Howest Brugge . Ik begin dit jaar aan mijn tweede jaar leiding en heb er alvast suuuuper veel zin in ! In mijn vrije tijd ga ik graag iets gaan drinken met mijn vrienden , maar het allerliefst zit ik de zondagnamiddag in de Chiro ! Ik heb er alvast heel veel zin in , hopelijk jij ook !!!!!!

 Ward

0473-46 63 16

Halloooo, mijn naam is Ward D’hoore, ik ben 22 en ik ga nu starten aan mijn 17e jaar in de CHIRO, en daarmee mijn 7e jaar als leiding. Ik volg dit jaar het schakelprogramma naar een master Energie aan KU Leuven in Brugge. Wanneer er geen CHIRO is, sport ik ook heel graag! Daarnaast kijk ik ook heel graag films en ben ik niet bang van een dansje af en toe! Ik vind het heel leuk om me te amuseren met mijn vriend(inn)en, en daarom ga ik het liefst van al de zondagmiddag naar de CHIRO.

Ik hoop dat het weer een megasuper jaar wordt, maar daar ben ik eigenlijk al van overtuigd!! Daarom ga ik mij weer een jaar ten volle inzetten voor de gasten!

Tot snel in de CHIRO!

Lauren

0492-69 80 79


Hallokes,

Ik ben Lauren Vanpoucke en 18 jaar jong. Ik zit in mijn laatste jaar Jeugd & handicap in het Jan Fevijn. Dit jaar is mijn 2e jaar als leiding en zie het heel erg zitten!  Ik kijk al uit naar alle nieuwe herinneringen die gemaakt zullen worden! Naast de Chiro en school werk ik in Bakkerij De Essentie & Lingerie Ultime, ga ik graag iets gaan drinken met vrienden. Maar het liefst van al kom ik de zondag naar de CHIRO!!


Hopelijk tot in de CHIRO!!
Gioia                 

0486-63 37 31


Hallo iedereen!

Ik ben Gioia Coens. Ik ben 18 jaar en ik zit in mijn eerste jaar psychologie aan de UGent. Buiten de chiro speel ik ook nog volleybal. Ik zit al zes jaar in de chiro en begin nu aan mijn tweede jaar als leiding. Ik heb natuurlijk super veel zin in het ongetwijfeld geweldige chiro jaar, hopelijk jullie ook!!! Tot snel in de chiro.


Marie

0484-57 42 09

!Hallo iedereen ! Ik ben Marie Dewulf , ik ben 18 jaar en zit in het 6de middelbaar Verzorging . Dit jaar is mijn tweede jaar als Chiroleidster en ik kan alvast niet meer wachten om aan het nieuwe jaar te beginnen ! In mijn vrije tijd spreek ik heel graag af met mijn vrienden of ga ik graag eens naar het stad gaan shoppen! Ik heb er alvast super veel zin in en kan al niet meer wachten op de super leuke Chiro namiddagen !!!!!Jasper

0499-32 01 40


Hallooooo iedereen! Ik ben Jasper blancke 19 jaar oud en ik studeer ergotherapie in Brugge.  Naast naar school gaan voetbal ik bij hogerop Oedelem en fiets ik vaak in mijn vrije tijd! Maar wat ik het liefst doe is elke zondag naar de Chiro komen om de lachende gezichten terug te zien. Ik begin aan mijn 3de jaar leiding en zit al sinds de speelclub in de Chiro! Ik zie het samen met de andere leiding 200 % zitten dit jaar hopelijk jullie ook! Want als je het mij vraagt CHIRO!


Nel

0496-06 74 07


Hallo, mijn naam is Nel. Ik ben 17 jaar en zit nu in mijn eerste jaar hoger aan howest. Ik studeer lager onderwijs. Mijn hobby's zijn Chiro (du-uh), shoppen en koffietjes drinken. Ik heb super veel zin in het nieuwe chiro jaar en ben er 100% zeker van dat het top wordt !

 


Liam

0473-36 43 37

Yeepsseee

Dit word mijn 14de in de chiro jaar en 3e jaar als leiding whoop whoop ik zit op school in Torhout en studeer daar Beveiliging. Buiten naar school gaan voetbal ik ook nog bij KSK Steenbrugge en je kan mij elke zondag inde chiro vinden Ik heb er masa's veel zin in dus hopelijk tot snel ciaoo Grtss Liam XXX

Stijn

0497-41 21 53


Hoi!

Ik ben Stijn en ik begin dit jaar aan mijn 3de jaar leiding. Ik zit al 10jaar in de chiro en daar heb ik geen seconde spijt van! De chiro is mijn favoriete hobby maar zeker niet de enige, buiten de chiro ga ik vaak skaten, sporten of doe ik leuke dingen met vrienden. Ik studeer verpleegkunde aan de hogeschool Vives. Dit jaar staat de leidingsploeg klaar met leuke spelletjes en activiteiten, ik kijk er alvast naar uit!