Chiro Sint-Joris 't Leitje

Informatie voor de ouders

 

Oudercomité

Bij tal van activiteiten kan de leiding wel hulp gebruiken. Het oudercomité help ons dan vooral om oplossingen te zoeken om bepaalde activiteiten zo goedkoop mogelijk te houden.

Dit is van cruciaal belang, daar dit uiteraard een invloed heeft op het lidgeld van de kinderen. Het oudercomité wil tevens ook een spreekbuis zijn voor de ouders en zo op een constructieve manier communiceren met de leiding.

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt 50 euro. Inderdaad, 50 euro voor 10 maanden plezier, dit is dus 5 euro per maand. Ongelofelijk hé!

 

Hierin is de verzekering inbegrepen alsook de begeleiding door de dol enthousiaste leiding en knutselmateriaal.

Zelfs voor de verwarming en de verlichting van de lokalen hoeft u niets bij te betalen.

 

Omdat dit allemaal zo laag te kunnen houden worden er regelmatig acties/activiteiten gehouden waar dan ook op wat steun van de ouders wordt gerekend.

 

Ons rekeningnummer is:

BE59 7381 2205 5526

Robbe

0479-11 20 97

Hallo daar allen! Voor wie mij niet kent, ik ben Robbe Termote maar je mag gewoon Robbe zeggen. Ik ben 18 jaar oud en zit al 12 jaar in de chiro. Buiten de Chiro zijn mijn hobby's luisteren naar muziek, het doorvertellen van leuke weetjes, airsoft en nog veeel meer. Ik ben dit jaar net begonnen aan Howest waar ik Engels-Nederlands zal studeren. Ziezo nu weten jullie al wat meer over mij en ik hoop jullie beter te leren kennen dit jaar. Lang Leve Chiro!

"Wie zijn de leden van het oudercomité?"

Hebt u vragen, van welke aard dan ook, stel ze ons gerust de zondagmiddag of via mail.

oc@chirosintjoristleitje.be

Om de twee maanden is er een vergadering van het oudercomité waar ook afgevaardigden van de leiding op aanwezig zijn. Uw mening als ouder is voor de Chiro belangrijk, maak gebruik van de mogelijkheden of kom gerust eens naar een vergadering.