Chiro Sint-Joris 't Leitje

De Speelclub

 

Sommige Chirogroepen hebben geen ribbels, daar zijn de speelclubbers de 6 tot 9-jarigen.

 

 

Speelclubbers houden van spelen, zo simpel is dat! Ze ontdekken de wereld en zijn onnoemelijk nieuwsgierig. Ze dollen en rennen door het bos, verkleden zich en kruipen allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Ze worden ook al wat mondiger: de leiding zal het geweten hebben! Bij de speelclub leren kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen (en kliekjes!) ontstaan, banden worden gesmeed.

Mazzel is het afdelingsfiguurtje voor de speelclub. Voluit heet hij Flupje Mazzel.

Mazzel is de mascotte voor àlle speelclubbers!

Elk jaar in mei houdt Mazzel een groot verjaardagsfeest, ook al wordt hij stiekem geen jaartje ouder. Het afdelingsfiguurtje houdt van een groot feest en heeft graag dat de n speelclubbers met hen meevieren.

Robbe

0479-11 20 97

Hallo daar allen! Voor wie mij niet kent, ik ben Robbe Termote maar je mag gewoon Robbe zeggen. Ik ben 18 jaar oud en zit al 12 jaar in de chiro. Buiten de Chiro zijn mijn hobby's luisteren naar muziek, het doorvertellen van leuke weetjes, airsoft en nog veeel meer. Ik ben dit jaar net begonnen aan Howest waar ik Engels-Nederlands zal studeren. Ziezo nu weten jullie al wat meer over mij en ik hoop jullie beter te leren kennen dit jaar. Lang Leve Chiro!